Hírek

arr3Csomagküldési díjCsomagküldési díj változhat a webshop által számított árhoz képest! A csomagküldési díjak méret... arr3ONLINE CHATKedves Vásárlók, Érdeklődők! A chat szolgáltatást átmenetileg felfüggjük. Megértésüket...

Akciós termékek

Szokásos ár: 934 Ft
Ár 751 Ft
Készleten
Akciós
Népszerű

Elérhetőségek

INOXBOLT Kft.
Pázmány Péter u. 1.
Budapest, 1153
Telefonszám: 06-1-228-9425, +36-30-282-6454
info(a)inoxbolt.hu

Kezdőlap » Korlátelemek 42,4x2-es csőhöz

teraszkorlát, acél korlát, rozsdamentes korlát, rozsdamentes korlátelemek

Teraszkorlát, inox korlát, acél korlát

Rozsdamentes korlátelemek, szálcsiszolt cső korlát alkatrészek 42,4x2mm és 12x1,5mm csőméretekhez.

Korlátelemek, kapaszkodók, oszlopok, szálanyagok (csővek), üvegtartók, sodrony alkatrészek.


Ami nélkül nincs terasz, a Teraszkorlát

A házak tulajdonosai sem egyformák, mint ahogy a teraszok, korlátok sem.
Nincs két egyforma ház, mint ahogy nincs két egyforma teraszkorlát.
A terasznak fontos eleme a korlát.

Korlát nélkül „közönséges” padló a terasz.

Tehát, terasz nincs korát nélkül, korlát pedig nincs terasz nélkül. Na ezt most jó megbonyolítottam, de a lényeg, egyik sincs a másik nélkül.

A terasz kényelmes pihenő hely, ahol kellemes reggeli kávézások, délutáni teázások nyugalmi pontja. De egy jó baráti összejövetel központi része is lehet a terasz, egy kellemes beszélgetésre, vagy csak bámulni a semmit, hallgatni a csiripelő madarakat. Nyugalom sziget, ez az, igen, így nevezem a teraszt mostantól.

A teraszkorlátok több okból is szükségesek:


-Teljes megjelenést kölcsönöz a ház szerkezetének, ugyanakkor védő és korlátozó szerepet tölt be.
Korlátol a külvilágtól, de mégis enged be vagy kitekintést.

Ami a legbiztonságosabb és ma már a legelterjedtebb az a rozsdamentes acél korlát.

A rozsdamentes acél szilárdságát már évtizedekben számolják. Ezek a fémek nincsenek kitéve az időjárás káros hatásainak, nem rozsdásodik, időtálló. és nagyon szép, eleganciát sugároz.

A magas hőmérsékleteknek is ellenáll, stabilitást biztosít tüzek esetén. Kültéri használatra ideálisak, a letökéletesebb választás a mindennapi használatra a rozsdamentes acél korlát.

Szilárdsága azt is bizonyítja, biztosítja, hogy bármely testtömegű személy támaszkodhat a rozsdamentes acél teraszkorlátra, nem kell attól tartani, hogy a rozsdamentes acél teraszkorlát nem fog ellenállni a terhelésnek. Nagyon masszív és igen tartós, egy örök darab, hosszú élettartama, természetesen a megjelenése nem romlik, nem kopik, hanem az eredetihez közeli állapotban marad.

Karbantartása tisztítása is egyszerű folyamat, különösebb karbantartást nem igényel, nincs több festés, vége a fárasztó karbantartási munkálatoknak, mert ezek a rozsdamentes acél teraszkorlátok „karbantartásmentesek”, nagyon tisztítást sem igényelnek, elegendő a szappanos oldat, ami tökéletes mosószerként, nedves tisztítás után a fémfelületet szárazra kell törölni, és már pompázik is mint újkorában.

Elegáns megjelenésével egyszerűen ragyog.

A rozsdamentes acél teraszkorlátok, könnyen, elegánsan kombinálhatók más anyagokkal, mint például üveg. Ez a kombináció gyönyörű szerintem.
De jól néz ki az épület más „alapanyagjával” kombinálva is mint: kő, fa, gipszkarton, csempe.

Különösen fontos a korláttartók legmagasabb minőségű rögzítése, a balesetek elkerülése végett, mint kiesés vagy leesés.

A rozsdamentes acél korlát egyszerűen nagyszerű.
Megunhatatlan, és sose fogjuk rá azt mondani, hogy divatjamúlt darab, mert ami szép az mindig szép.

Nem csak biztonságot sugároz, hanem tekintélyt is, felnézünk rá, mindenképp, főleg, ha az emeleten van.

Megbízhatóság és a minőség mintaképe,

Rozsdamentes acél korlát

A modern rozsdamentes acél korlát nem csak a homlokzat vagy a belső elegáns eleme, hanem a biztonság és a megbízhatóság garanciája is.

Teraszok, lépcsők, erkélyek különféle anyagokból készülnek (mint például: fém, fa).

A rozsdamentes acél korlát kiváló dekorációs anyag irodák, éttermek, metróállomások és otthonunk kiegészítéséhez, díszítéséhez. A könnyű szerelvények képviselő korát éljük. A többszintes épületekben minden szinten függőleges összekötés van, amelyeket korlátok védenek.

A rozsdamentes acél, fa, üveg vagy kővel kombinálva elegáns és gyönyörű., újjáéleszti a régi épületeket. Az üveg és a rozsdamentes acél esztétikája viszi a prímet a modern irányokba. Csúcstechnika. Egyszerűen lenyűgöző. Újdonságot, frissességet, fényt és a tágasság érzetét hozzák nekünk. Nekünk igen, mert a miénk. Belső és külső beépítés lehetősége, a magas működési jellemzők lehetővé teszik a korlátok beltéri és kültéri felszerelését.

Jól kialakított rozsdamentes acél korlát lehetővé teszi számunkra, hogy megvalósítsuk elképzeléseinket, egyedi karaktert adjunk az épületnek. Különböző stílusú lépcsős korlátok is készülhetnek, különböző anyagokból készült dekoratív betétekkel, üveg válaszfalakkal. Sokféle formatervezés létezik.

Könnyű vele dolgozni, hegesztésre tökéletesen alkalmas. A rozsdamentes acél könnyű előállítása, feldolgozása miatt megfizethető mindenki számára.

A rozsdamentes acélt, egyre gyakrabban használják, korlát, lépcsők, erkélyek, kerítések, kapuk, medencéhez (lépcsők, korlátok) vagy akár zászlórudak anyagául. A fém erősebb, mint a fa, üveg és más anyagok, amelyeket a lépcsőkorláthoz használnak. Ellenáll a súlynak és a működési terhelésnek.  A rozsdamentes acél nagyon jó tulajdonságokkal bír.

 

Mi a előnye annak, hogy a korlát anyagaként a rozsdamentes acélt válasszuk?

Nézzük csak meg jó aprólékosan az előnyöket és a hátrányokat is.

Előnyök:

  1. Nincs szükség karbantartásra és festésre, (egyszerűen kezelhető)
  2. Tartósság, (nagyon hosszú évekig kitart, nem deformálódnak, az idő múlásával nem töredeznek)
  3. Erő, (a rozsdamentes acél korlát sokkal megbízhatóbb, mint más anyagok, mechanikai erő)
  4. Biztonságos,
  5. Megfelel a higiéniai követelményeknek, (a karcállóság fontos tulajdonság, könnyen tisztítható, a csiszolt felület kellemes tapintású)
  6. 100 % újrahasznosítás (hőállóság),
  7. A rozsdamentes acél a megbízhatóság és a minőség mintaképe,
  8. Könnyű feldolgozás…

AZ ÉRVELŐ ÉRVEK, VÉGET NEM ÉRNEK.

 

Hátránya viszont nincs, nem lehet kifogást, hátrányt találni.

 

YzE4ZGQ4ZT